Cafe sjakk Cafe sjakk logo
Spillesteder for sjakk i Bergen

Steder hvor du kan spille sjakk på cafe i Bergen. Klikk på cafenavnet for å se mer informasjon om cafeen. Fra listen kan du som medlem velge hvilke cafeer du selv vil bli invitert til.

Det er ingen spillesteder i Bergen ennå. Snakk med en cafe som vil ha flere gjester, hjelp dem å opprette et cafe medlemskap for spilling. Registrer deg og helst en annen som spiller medlemmer, så kommer det flere etter hvert. Et oppslag i cafeen er ofte alt som skal til.

 

Sjakkspillere nær Bergen

Personer nær Bergen som ønsker å spille sjakk på cafe:
Alon Fuluus Alon Fuluus, 5003 Bergen, Norge
- Det sosial er viktigst. Cafe rating: 1200. Mann født 1991. Ingen link til ekstern informasjon
Utfordre i stigeturneringen    Rapporter resultat

Du kan opprett deg selv som spiller og bli invitert til spilling i Bergen .

 

Sjakklubber nær Bergen

cafesjakk.no arbeider med å legge inn sjakklubber nær Bergen, men dette er ikke ferdig ennå. Cafesjakk er for alle typer spillere fra de som er mest interesserte i de sosiale til de som ønsker å spille sjakk i sjakklubber og sjakk turneringer. De om spiller bedriftssjakk på kantina på jobben kan registrere kantina som cafe og forenkle administrasjonen ved å bruke cafesjakk.no.

 
    Arendal     Bergen     Bodø     Drammen     Fredrikstad     Hamar     Kongsberg     Kristiansand     Oslo     Skien     Stavanger     Tromsø    Trondheim     Tønsberg     Ålesund    

Copyright © 2013-2016 ObjectLabs a.s, Aschehougsvei 6, 0587 Oslo. Weben bruker cookies.